Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Περιοδικό-θεσμός για ηλεκτρολογία και φωτισμό

Ηλεκτρολόγος

Έχει συνδέσει το όνομά του με έναν από τους δυναμικότερους κλάδους της εθνικής οικονομίας που προσφέρει με παραγωγικές και εμπορικές δραστηριότητες, εξωστρέφεια, ευελιξία αλλά και με σοβαρά έργα και εγκαταστάσεις.

Από το 1991 ο «Ηλεκτρολόγος» δεν έχει σταματήσει να σκιαγραφεί τις εξελίξεις στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού στην Ελλάδα, με κύρος και σοβαρότητα.

Παρέχει έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για εργολήπτες, μηχανολόγους και εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, για βιομήχανους, βιοτέχνες, εισαγωγείς και εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, για αρχιτέκτονες, μελετητές, σχεδιαστές φωτισμού, διακοσμητές κ.λπ. 

  • Φιλοξενεί αφιερώματα εστιασμένα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της αγοράς την οποία καλύπτει, καθώς και τεχνικά άρθρα έγκριτων και διακεκριμένων επιστημόνων.
  • Αναδεικνύει τις νέες τάσεις και δυνατότητες της αγοράς ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, προβάλει τα νέα προιόντα των εταιρειών και τις καινοτομίες τους, παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του κλάδου και των συλλογικών φορέων που τον εκπροσωπεί.
  • Ενημερώνει για κάθε εξέλιξη, εκδήλωση και δραστηριότητα που αφορά στις επιχειρήσεις και τους φορείς της αγοράς και της επίσημης Πολιτείας, που άπτονται του κλάδου ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού.

Περιοδικά ανά έτος !!

Πρόσφατα Τεύχη

Webtv