Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για ψύξη, θέρμανση, ύδρευση

Θερμοϋδραυλικός

Είναι το πρώτο και παλαιότερο περιοδικό που εκδόθηκε από την «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» τον Μάρτιο του 1991.

Από τότε έχει αλλάξει το ύφος και την ποιότητα στην κλαδική ενημέρωση με το κύρος και τη συνέπειά του προς τους αναγνώστες, τους διαφημιζόμενους και την αγορά.

Το περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός» αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ειδών μπάνιου, συστημάτων αποχέτευσης και μόνωσης.

Το περιοδικό απευθύνεται σε εργολήπτες υδραυλικούς, εγκαταστάτες και συντηρητές καυστήρων, μηχανικούς, εργολάβους, μελετητές, σπουδαστές, όπως επίσης και σε κατασκευαστές, εισαγωγείς και εμπόρους ειδών του χώρου. 

  • Φιλοξενεί αφιερώματα εστιασμένα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της αγοράς την οποία καλύπτει, καθώς και τεχνικά άρθρα έγκριτων και διακεκριμένων επιστημόνων, με σκοπό να συμβάλουν στην πληροφόρηση και ενίσχυση της τεχνογνωσίας των εγκαταστατών θερμοϋδραυλικών.
  • Σε κάθε τεύχος του, αναδεικνύει τις νέες τάσεις και δυνατότητες της αγοράς, προβάλει τα νέα προιόντα των εταιρειών και τις καινοτομίες τους, παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του κλάδου και των συλλογικών φορέων που τον εκπροσωπεί.

Ενημερώνει για κάθε εξέλιξη, εκδήλωση και δραστηριότητα που αφορά στις επιχειρήσεις και τους φορείς της αγοράς και της επίσημης Πολιτείας, που άπτονται του κλάδου θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, φυσικού αερίου και ύδρευσης.

Περιοδικά ανά έτος !!

Πρόσφατα Τεύχη

Webtv