Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Car & Truck

URL: www.car-truck.gr
e-mail: info@car-truck.gr

Το καλύτερο περιοδικό στην Ελλάδα για το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τον οδηγό του και ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα στην Ευρώπη.

Δημοσιεύει δοκιμές για ελαφρά φορτηγά κλειστού και ανοιχτού τύπου (van - vanette - pickup), για φορτηγά άνω των 3.5 τόνων και τα παντός είδους επικαθήμενα, για λεωφορεία, mini bus και taxi. Επίσης, πληροφορίες για την κατάσταση των δρόμων, τις τιμές των καυσίμων, τα truck stops καθώς και ιστορικές αναδρομές στα πρώτα φορτηγά και λεωφορεία, σελίδες για τον μοντελισμό, έρευνες, άρθρα, ρεπορτάζ, και όλη τη σχετική με το αντικείμενο του περιοδικού ειδησεογραφία.

Συνοδεύεται από πλήρη οδηγό με χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές όλων των επαγγελματικών της ελληνικής αγοράς.

Διαβάζεται από επαγγελματίες οδηγούς τοπικών, εθνικών και διεθνών μεταφορών, επαγγελματίες που αναζητούν αυτοκίνητο-εργαλείο για τη δουλειά τους και από το σύνολο των ανθρώπων της αγοράς που κινείται γύρω από τα επαγγελματικά οχήματα κάθε τύπου.

Είναι ένα από τα 4 ευρωπαϊκά περιοδικά που κάθε χρόνο πραγματοποιούν και εκδίδουν το «Τεστ των 1000 πόντων» το οποίο αναδεικνύει τα καλύτερα φορτηγά.

Μπορείτε να λαμβάνετε ανελλιπώς κάθε μήνα το «Car & Truck» στη διεύθυνση του σπιτιού σας ή της εργασίας σας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντάς μας τη φόρμα «έναρξης συνδρομής».

Περιοδικότητα: Μηνιαίο.

Διαστάσεις: 21Χ28.

Εκδότρια: Βούλα Μουρτά

Αρχισυντάκτης: Γιάννης Μπαζαίος

Παραγωγοί Διαφήμισης:
Δημήτρης Φούντας / Κιν: 6944777783 Πετρόπουλος Χρήστος

Έτος 1ης κυκλοφορίας: 2003

Ιδιοκτησία: Τ-Press
Τροίας 2 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα

Τηλ.: 210 68.00.470
Fax: 210 68.00.476
URL: www.tpress.gr
e-mail: info@car-truck.gr 

H "T - Press" είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Iδιοκτητών Περιοδικού Tύπου (EΔΙΠΤ) και της Διεθνής Ένωσης Περιοδικού Τύπου FAEP

Πρόσφατα Τεύχη

Webtv