Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Ascen Tec Magazine

Το Ascen.tec Magazine είναι η νέα μας εκδοτική πρωτοβουλία για το 2021.

Το νέο συνδρομητικό περιοδικό είναι τετραμηνιαίο και έρχεται σε συνέχεια της διεθνούς έκθεσης “Ascen.tec – Τεχνολογίες Ανελκυστήρων”, την οποία διοργανώνει η «Τεχνοεκδοτική / T-Press».

Το περιοδικό απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες ανελκυστήρων, σε τεχνικούς, εγκαταστάτες και συντηρητές ανελκυστήρων, σε εμπόρους, εργολάβους, στελέχη κατασκευαστικών και τεχνικών εταιρειών, εργολήπτες και μηχανικούς, σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές, μελετητές και διακοσμητές, σε στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης, σε συνδικαλιστικούς φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία), σε ιδιοκτήτες ακινήτων και ΑμεΑ, καθώς και σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το Ascen.tec Magazine θα καλύπτει κάθε πτυχή του κλάδου των ανελκυστήρων και θα περιλαμβάνει:

  • Συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές του κλάδου.
  • Τεχνικά άρθρα έγκριτων και διακεκριμένων επιστημόνων.
  • Όλες τις νέες τάσεις και δυνατότητες της αγοράς των ανελκυστήρων, τα νέα προϊόντα των εταιρειών και τις καινοτομίες τους.
  • Αφιερώματα εστιασμένα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της συγκεκριμένης αγοράς.

Κάθε εξέλιξη, εκδήλωση και δραστηριότητα που αφορά στις επιχειρήσεις, τους φορείς της αγοράς και της Πολιτείας, που άπτονται του κλάδου των ανελκυστήρων. τους φορείς της αγοράς και της Πολιτείας, που άπτονται του κλάδου των ανελκυστήρων.

Πρόσφατα Τεύχη

Webtv